SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl Belediyespor zorlu rakibine hazırlanıyor

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, 14 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2018 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2018 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İnegöl Belediyespor zorlu rakibine hazırlanıyor

İnegöl Belediyespor Antrenörü Gökhan Öner, Galatasaray'ın ligin en iddialı ekiplerinden biri olduğunu belirterek, "Yıllardır erkek voleybolunda iddiasını korudu. Geçen sene de ilk dörde girmeyi başaran bir takım." dedi.

Mümkün olduğunca yeni sezona hazır olmaya çalıştıklarını dile getiren Öner, "Şu anda tek eksiğimiz yabancı oyuncumuz Vojin Cacic'in sakatlığı. O da ameliyat edildikten sonra hazırlıklara yavaş yavaş bizimle başlayacak. Bu hafta yetişmesi zor gözüküyor. Ondan sonraki haftalarda durumuna göre değerlendireceğiz." dedi. 

Öner, hafta sonu ligin iddialı ekiplerden Galatasaray'a konuk olacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağımız Galatasaray ligin en iddialı ekiplerinden. Yıllardır erkek voleybolunda iddiasını korudu. Geçen sene de ilk dörde girmeyi başaran bir ekip. Hem altyapısından yetiştirdiği oyuncularla hem de dışarıdan takviyelerle güçlü bir kadro kurmaya çalışıyor. Galatasaray, Halkbank bizim için fark etmiyor. Bizim için en önemli konu lige iyi bir oyunla başlamak. Galatasaray deplasmanı zor ama iyi bir mücadele hedefliyoruz."

İnegöl Belediyespor Antrenörü Gökhan Öner

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.