SON DAKİKA
Hava Durumu

İnce: Yoldan çıkan bilimi yok sayanların aklıdır!

24 Haziran Seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Çorlu'da meydana gele tren kazasının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yemin töreni yapılacak olmasına tepki gösterdi. İnce, "Yoldan çıkan tren degil bilimi yok sayanların aklıdır" paylaşımında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2018 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İnce: Yoldan çıkan bilimi yok sayanların aklıdır!

24 Haziran Seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 24 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İnce, tren kazasının ardından ortaya çıkan ihmallere dikkat çekerek tepki gösterdi. 

İnce, "Saraylar yapmaya paranız var, demiryollarının bakımını yapmaya paranız yok! Yoldan çıkan tren degil bilimi yok sayanların aklıdır. Yoldan çıkan bu akıl, kaynakları kendine akıtmaya, o kaynaklarla görkemli törenler yapmaya devam ediyor!" paylaşımında bulundu.

İnce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek olan yemin töreninde misafirlere dağıtılmak üzere darphane tarafından özel bastırılan ve arka yüzünde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve törene ilişkin enstantanelerin bulunduğu 1 liralara ilişkin, "Önce FETÖ için para basmıştı, şimdi kendisi için para basmış!" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.