SON DAKİKA
Hava Durumu

İnce; Seçimin ucunu bırakmaya gelmez

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde vatandaşlarla buluşan CHP'li Muharrem İnce, "Ben hep söyledim, 'Sandık konulsun. Bu sandıktan kim çıkarsa adayımız o olsun'. Ben bu lafımın arkasındayım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2018 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2018 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İnce; Seçimin ucunu bırakmaya gelmez

CHP'li Muharrem İnce, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Cumhuriyet Alanı'ndan Hürriyet Mahallesi'ne kadar yürüyen İnce, vatandaşlarla selamlaştı isteyenlerle fotoğraf çektirdi.

Bir kahvehanede vatandaşlara seslenen İnce, seçimin ciddi bir iş olduğunu, ucunu bırakmaya gelmeyeceğini söyledi.

"Seçim, son ana kadar, hatta sandıkların başında da ikna, iddia işidir." diyen İnce, son dakikaya kadar insanlara anlatmak gerektiğini söyledi.

İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin olarak şunları kaydetti:

"CHP, örgütüne, üyelerine güvenmelidir. İstanbul'da 259 bin üyemiz var. Bu kadar kişi yanlış yapamaz. Ben hep söyledim, 'Sandık konulsun. Bu sandıktan kim çıkarsa adayımız o olsun'. Ben bu lafımın arkasındayım. Genel merkez yöneticileri, kamuoyunda araştırmalar yapıyor. Onların iyi niyetine güvenmek zorundayız. Partiyi yönetenler, partinin tapusunu almaz. İki yıllığına yönetme yetkisini alır. Bunun sonra hesabı da var tabii. Yönetenler hesap da verecek. Ben maraza çıkartmamaya çalışıyorum. Hiç sesimi çıkarmıyorum farkındaysanız. Gördüğüm bir sürü yanlışlık var ama sesimi çıkarmıyorum. 31 Mart'a kadar maraza çıkarma zamanı değil, çalışma zamanı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.