SON DAKİKA
Hava Durumu

İnce'den Erdoğan'a: Daha maça yeni başladık

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Seçimi kaybedersen siyaseti bırakacak mısın?' sözlerine, "Daha maça yeni başladık. Bırakırım bye bye Recep, söz veriyorum ama bir şartla. Benim karşıma çık televizyonda, tartışalım ondan sonra. Kaçak güreşme, kaçma kaçma" yanıtını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2018 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2018 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İnce'den Erdoğan'a: Daha maça yeni başladık

Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslenen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'Seçimi kaybedersen siyaseti bırakacak mısın?' sözlerine, şöyle yanıt verdi:

"Bay Muharrem diyor bana, bye bye Recep bye bye. Kılıçdaroğlu rahat, rahatsız olan sensin, gidici olan sensin. Birinci olamazsam siyaseti bırakacakmıymışım, daha maça yeni başladık. Bırakırım bye bye Recep, söz veriyorum ama bir şartla. Benim karşıma çık televizyonda, tartışalım ondan sonra. Kaçak güreşme, kaçma kaçma. Her yerde diyorsun ki, ben ustayım. Bana da çırak diyorsun, sen nasıl bir çakma ustasın ki çıraktan kaçıyorsun? Gel karşıma çık!"

Muharrem İnce, Erdoğan gibi yalan söylemeyeciğini belirterek, "Diyarbakır mitinginde kimsenin elinde Türk bayrağı yoktu diyor. Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz, sen nasıl bir yalancısın! Bu ne! İstihbarata sormuş, gelen herkes HDP'liymiş. Bir, MİT bu 'Muharrem'i İzleme Teşkilatı' mı? Bu işe mi yarıyor? Sana doğru bilgi vermemişler, o meydanda Ak Partili kardeşlerim de vardı. MİT'in görevi mi, hem sen nereden biliyorsun insanları, fişledin mi Türkiye'deki herkesi? Sen yanındaki yaverleri bile doğru düzgün seçememişsin, yaverlerin FETÖ'cü çıktı. Bana istihbarattan söz ediyorsun. Darbeyi eniştesinden öğrenen adam istihbarattan bahsedemez." dedi.

Erdoğan'ın 'Bay Muharrem, senin İsrail politikan ne?' sözlerine ilişkin BOP açıklamalarını izlettiren İnce, şöyle konuştu:

"Önce ben BOP'un eşbaşkanıyım diyor, sonra "Bunu kim söylediyse alçaktır, namerttir" diyor. Kendin söyledin. Mavi Marmara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza "Bana mı sordunuz giderken" diyor. İsrail'le gizli anlaşma imzaladın mı? Yalan söyleme imzaladın. Petrol taşımacılığı devam ediyor mu? Yalan söyleme, ediyor. İsrail'den tohum almaya devam ediyor musun? Okul müdürlerine İsrail ürünlerine boykot yapmayın diye yazı gönderdin mi? İsrailli vize almıyor, Filistinli alıyor. Sonra meydandan kofti yapıyorsun. İsrail politikasını konuşmak için çık karşıma televizyona. Niye korkuyorsun, korkak mısın sen?" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.