SON DAKİKA
Hava Durumu

İmamoğlu Olay TV iddialarına yanıt verdi

Olay Tv nedeniyle yeniden gündemde olan Cavit Çağlar ile nikahta bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim ortak olduğumuzu söylüyorlar keşke Cavit Çağlar gibi bir isimle ortak olsak daha ne isterim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2020 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2020 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İmamoğlu Olay TV iddialarına yanıt verdi

Cavit Çağlar ile nikahta bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim ortak olduğumuzu söylüyorlar keşke Cavit Çağlar gibi bir isimle ortak olsak daha ne isterim" dedi.

Son günlerde Olay TV'ye ortak olduğu iddiaları ile gündeme gelen Ekrem İmamoğlu, kanalın patronu Cavit Çağlar ile eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yeğeninin nikahında bir araya geldi. Kanalla ilgili ortaklık iddialarına yanıt veren İmamoğlu, "Bizim ortak olduğumuzu söylüyorlar keşke Cavit Çağlar gibi bir isimle ortak olsak daha ne isterim. Böyle bir ortak herkese lazım." dedi.

Özel Haber Ekibi'nin haberine göre nikahta adı son günlerde yaptığı Olay TV çıkışıyla gündeme gelen eski Bakan Cavit Çağlar ile karşılaşan İmamoğlu, dikkat çeken sözler sarf etti. İmamoğlu, Olay TV'ye Cavit Çağlar ile birlikte ortak olduğu iddialarını hatırlatarak, "Bizim ortak olduğumuzu söylüyorlar keşke Cavit Çağlar gibi bir isimle ortak olsak daha ne isterim" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun bu esprisine Cavit Çağlar da kahkaha atarak karşılık verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.