SON DAKİKA
Hava Durumu

'İktidar miting yapmaz, icraat yapar'

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yenikapı'da Filistin için miting yapma kararını eleştirerek, "İktidarlar miting tertip etmez, iktidarlar icraat yapar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 00:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 00:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'İktidar miting yapmaz, icraat yapar'

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da partisinin milletvekili adaylarıyla yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Filistin için miting yapma kararına tepki gösterdi.

İktidarın dış politikada 'şaşkın ördek' gibi olduğunu söyleyen Karamollaoğlu "Nereye gideceklerini, problemleri nasıl yapacaklarını bilmiyorlar. Manifesto yayınlıyorlar. Kime karşı? Kendilerine karşı..." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yenikapı'da Filistin için miting yapma kararı alması üzerine kendi mitinglerini iptal ettiğini söyleyen Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Miting tertip ediyorlar. Kime karşı Allah aşkına? Biz bir miting tertiplemeye karar vermiştik ama siz buna karar verince biz bundan vazgeçtik. İktidarlar miting tertip etmez, iktidarlar icraat yapar."

"İsrail'in önünü açan onlarca karar aldınız"

Karamollaoğlu, Türkiye ile İsrail enerji bakanlarının iki gün önce yaptıkları enerji işbirliği anlaşmasına değinerek şunları kaydetti:

"Daha iki gün önce hükümetin enerjiden sorumlu bakanı İsrail ile olan münasebetleri geliştirecek bir anlaşmayı imzaladı mı imzalamadı mı? Onu söyleyin. Siz o anlaşmayı rafa kaldıracak mısınız? İsrail'in bugüne kadar önünü açan onlarca karar aldınız, hanginizi sonlandıracaksınız... Çıkıp miting yapacaksınız, kargalar güler ya!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.