SON DAKİKA
Hava Durumu

İki köyün kadınları omuz omuza verdi

Bursa Nilüfer Atlas Köy Kadınları Dayanışma Derneği ile Çakıryenice Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Kadın Kolları Atlas Köyü'ndeki kahvaltıda bir araya gelerek bundan sonra birlikte çalışma kararı aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İki köyün kadınları omuz omuza verdi

Yaptıkları çalışmalarla isimlerinden söz ettiren Bursa Nilüfer Atlas Köy Kadınları Dayanışma Derneği ile Çakıryenice Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Kadın Kolları Atlas Köyü'ndeki kahvaltıda buluşarak geleceğe ilişkin çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Ünü Bursa dışına ulaşan Atlas Köyü Kadınları Derneği ile daha yeni kurulmasına karşın yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken Çakıryenice Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar Atlas Köyünde bir araya geldiler. Köylü kadınlar, açık havada sıcak atmosferdeki kahvaltıda gelecekte yapacakları çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundular. Çakıryenice Köyü kadınları Atlas Köy kadınlarının yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar, ardından çalışma ve üretim yapılan imalathane ve atölyeleri gezdiler.

Buluşmada konuşan Atlas Köyü Kadınları Derneği Başkanı Fatma Sevinç; "Çakır Der Kadın Kollarının bu ziyareti için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarda kendileri ile birlikte çalışıp gücümüze güç katacağız." dedi.

Uzman Psikolog Gönül Hazneci ise, "Atlas Köyü Kadınları Derneği ile Çakır-Der'in kadın üyeleri arasında ortak çalışma anlamında ilk adım atıldığı için mutluyuz, her iki dernek üyelerinin kendilerine ve ülke ekonomilerine yapacakları katkı yadsınamaz. Yeni ve çok farklı projeler ortaya çıkan kahvaltı son derece verimli geçti. Her iki dernek üyelerini kutluyorum." dedi.

Kahvaltıda söz alan Çakır-Der Kadın Kolları Başkanı Kadriye Koçdemir ise, "Atlas Köy kadınlarına harika kahvaltı için teşekkür ediyoruz. Yaptıkları çalışmalar ile bizlere örnek oldular ve ufkumuzu genişlettiler. İleriye yönelik çalışmalarımızda Atlas Köy Kadınları Derneği ile ortaklaşa çalışmalar yapmak üzere sözleştik." dedi.

Kahvaltı sonunda Çakır-Der Kadın Kolları ile Atlas Köyü Kadınları Derneği kardeş dernek olduklarını açıkladılar.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.