SON DAKİKA
Hava Durumu

İki kişiyi öldürmüştü; Ne olduğunu hatırlamıyorum!

Bursa'da temmuz ayında tartışma sırasında kayınpederi ve kayınbiraderini bıçakla öldüren sanığın yargılanmasına başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2019 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2019 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İki kişiyi öldürmüştü; Ne olduğunu hatırlamıyorum!

Bursa 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Engin Kocakulak (28), maktuller Nezir ve Yasin Aktan'ın yakınları ile tarafların avukatları katıldı.

"Kasten adam öldürme" suçundan iki kez müebbet hapisle cezalandırılması istenen Engin Kocakulak savunmasında, eşiyle arasında sorun olmadığını iddia etti.

Olay günü bir arkadaşıyla alkol aldıktan sonra çocuklarını görmek için kayınpederinin evine gittiğini belirten Kocakulak, "Kayınvalidem balkona çıkıp bana tükürdü ve hakaretlerde bulundu. Daha sonra kayınpederim Nezir Aktan aşağı inerek kafama sopayla vurdu. Yanımdaki bıçağı çıkararak rastgele savurdum, ne olduğunu hatırlamıyorum.'' dedi.

Tanıkları da dinleyen mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Engin Kocakulak, 16 Temmuz'da, boşanma aşamasında olduğu eşi Hediye Kocakulak (24) ile görüşmek amacıyla kayınpederi Nezir Aktan'ın (55) merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi'ndeki evine gitmişti. İddiaya göre Kocakulak tartışma sırasında kayınpederini ve kayınbiraderi Yasin Aktan'ı (25) bıçakla yaralamıştı. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar hayatını kaybetmiş, olay yerinden kaçan katil zanlısı Kestel Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olmuştu. Tutuklanan Engin Kocakulak hakkında iki kez müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.