SON DAKİKA
Hava Durumu

İç ve dış politikadaki gelişmeler UÜ'de tartışılacak

Uludağ Üniversitesi'nde 23-24 Ekim tarihlerinde, yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda araştırmacının katılacağı kongrede, uluslararası sistemde yaşanan politik, ekonomik ve sosyal güncel gelişmelerin farklı yönlerini ortaya koyacak araştırma ve incelemeler ele alınacak

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 01:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İç ve dış politikadaki gelişmeler UÜ'de tartışılacak

Bursa Valiliği ve Uludağ Üniversitesi (UÜ) tarafından "Dünya Politikasındaki Kriz ve Değişim" başlığıyla düzenlenen "9. Uludağ Uluslararası İlişkiler Kongresi", 23-24 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

UÜ'den yapılan açıklamaya göre, Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenecek kongrede, uluslararası sistemde yaşanan politik, ekonomik ve sosyal güncel gelişmelerin farklı yönlerini ortaya koyacak araştırma ve incelemeler konuşulacak.

Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda araştırmacının katılacağı kongrede, "Türkiye-ABD İlişkilerinde Kırılma Noktaları ve Bölgeye Yansımaları", "Rusya-Çin İlişkileri: Yakınlaşmanın Önündeki İmkanlar ve Sınırlılıklar", "Kriz ve Değişim Zamanlarında Türkiye'nin Güvenlik Kavramsallaştırmasını Anlamak: Güvenlik-sizlikten Güvenlikleştirmeye Türkiye'nin Suriye Politikası" gibi konu başlıkları ele alınacak.

Kongrede, gönderilen tebliğ özetleri de değerlendirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.