SON DAKİKA
Hava Durumu

HDP'den açıklama: Sandığa yine gideceğiz

Öcalan'a ait olduğu ileri sürülen ve HDP'ye pazar günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde "tarafsız kalın" dediği mektup siyaset kulislerini dalgalandırıken, HDP'nin sosyal medya hesabından sandığa gidileceği açıklaması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2019 01:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2019 01:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
HDP'den açıklama: Sandığa yine gideceğiz

İmralı'da PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşen Munzur Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ali Kemal Özcan'ın Öcalan'a ait olduğunu ifade ettiği mektup siyaset kulislerini dalgalandırıken, HDP'nin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaşıldı.

HDP'den yapılan açıklamada, "31 Mart'ta oylarımızı koruyarak demokrasiye kazandırmıştık, şimdi yine demokrasi ve halk iradesinin kazanması için sandık başına gidecek, oylarımızı demokrasi, barış ve eşitlikten yana kullanacağız. #BirDahaSöyleİstanbul" ifadeleri kullanıldı.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli de, sosyal medya hesabından,"#BirDahaSöyleİstanbul İstanbul YaMeYe!" paylaşımında bulundu ve Öcalan'ın avukatlarının bugün yapacağı açıklamanın beklenmesini istedi.

HDP'li eski milletvekili Ziya Pir de, sosyal medya hesabından, "Pişkinliğin bu kadarına da... Seçimi kaybedeceklerini anlayınca böyle YALAN haber servis ediyorlar. Kimse bu tür YALAN haberlere itibar etmesin. #HDP'lilerin oyları #İmamoğlu'na!" diye yazdı.

Öcalan'ın avukatları açıklama yapacak

Öte yandan Abdullah Öcalan'ın avukatlığını yapan Asrın Hukuk Bürosu, konuyla ilgili olarak bugün bir açıklama yapılacağını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.