SON DAKİKA
Hava Durumu

Hayat Hastanesi büyüyerek yeniden açıldı

Bursa'nın en eski özel hastanelerinden Hayat Hastanesi, 70 milyon liralık yatırımla yapılan yeni binasında hizmet vermeye başladı. 150 yatak kapasiteli hastanede 18 branşta 53 poliklinik, 22 yatak kapasiteli fizik tedavi ünitesi ve 6 yataklı rehabilitasyon alanı yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Hayat Hastanesi büyüyerek yeniden açıldı

Bursa'da Yeniyol Caddesi'nde 1978 yılında poliklinik olarak açılan, 1981 yılında hastane olarak hizmet vermeye devam eden Özel Hayat Hastanesi, 70 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilen yeni ve modern bir binaya taşınarak sağlık hizmeti kapasitesini genişletti.

Ankara Yolu üzerinde Bursa Büyükşehir Belediye binasının karşısındaki 20 bin metrekarelik alan üzerinde 20 ayda tamamlanan 150 yatak kapasiteli hastanenin hizmete girmesi nedeniyle hastane yönetimi ile basın toplantısı düzenleyen Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Ahmet Özkul, Bursa'nın sağlık alanında yapılan yatırımlarla Türkiye'nin, sağlık üssü olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Her yeni yatırımın, ülkedeki istihdam seferberliğine ciddi katkı sağlandığını belirten Özkul, 300 kişiye iş imkanı sundukları hastanede, bu sayının her geçen gün artacağını kaydetti.

Tüm personelin "Sağlığınız için hayattayız" sloganıyla çalıştığını anlatan Özkul, şöyle konuştu:

"Sağlık yatırımlarımızla 40 yıllık yolcuğumuzu sürdürüyoruz. Bu yatırımımızla gelişmiş altyapıya sahip yeni binamızda, her gelir grubundan vatandaşımıza nitelikli sağlık hizmeti sunmak gayesini taşıyoruz. Teknolojik olarak çok üst düzey bir hastane inşa ettik. Bursa'dan kazandıklarımızı Bursa'ya armağan ettik. Yatırımımızla şehrimize, ülkemize, sağlık camiamıza, kısacası milletimize fayda sağladığımıza inancımız tamdır. İnşallah bundan sonra gelecek neslimiz de bu yatırımları daha da artırarak, geliştirerek katkı sürdürmeye devam eder."

Başhekim Dr. Fatih Özkul ise, ilk etapta, günlük hizmet verdikleri kişi sayısını bine çıkarmayı ve medikal onkoloji, kardiyovasküler cerrahi ve anjiyo ünitelerini aktif hale getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.