SON DAKİKA
Hava Durumu

Hasvadi'de komşuluk öncesi tanışma yemeği

Tanıtım aşamasında bir haftada 120 daire satan Hasvadi, yeni yaşam alanında komşu olacak olan hak sahiplerini tanışma yemeğinde biraraya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Hasvadi'de komşuluk öncesi tanışma yemeği

Konut sektörüne hızlı bir giriş yapan Hasvadi, tanıtım aşamasında iki günde 70, bir haftada 120 daire satma başarısı gösterdi. 187 daire, 21 dükkandan oluşan projede satışların Şubat ayında tamamlanması hedefleniyor.

Hasvadi Projesi'nden ev alan aileler Sheraton Otel'de özel yeni yıl kutlaması ve tanışma yemeğinde biraraya gelerek başlayacak komşuluk öncesinde keyifli zaman geçirdi. Müzik eşliğindeki yemeğe Hastavuk Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz da katıldı.

Özel buluşma yemeğinde konuşan Hasvadi Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yılmaz, aile olarak Bursa'daki mevcut arsa stoklarını ekonomiye kazandırmak için markalı konut üretimine başladıklarını söyledi.

Hasvadi olarak önceliklerin kendilerine ait arsalarda proje geliştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Özgür Yılmaz, "Markamıza duyulan güven ve projemize gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Çok kısa süre sonra Bademli projemizin lansmanını yapacağız. Kurtuluş'ta hayata geçirdiğimiz Hasvadi projesi gibi buranında çok ses getireceği projemiz netleşmeden gelen taleplerden belli oluyor. Ayrıca İzmir yolu üzerinde Hasvadi Plaza inşaatımız da hızla devam ediyor. Burada da Mağazalar,otel,ofis karma konseptimiz olacak" dedi.

"Komşuluk ilişkilerine çok önem verdiklerini" aktaran Özgür Yılmaz, "Bu amaçla Hasvadi'den ev alan ailelerimizi özel yeni yıl kutlaması ve tanışma yemeğimizde bir araya getirmek istedik" diyerek, katılım gösteren tüm hak sahiplerine teşekkür etti ve yeni yıllarını kutladı.

HASVADİ PROJESİ HAKKINDA

Hastavuk Grubunun ilk markalı konut projesi olan 'Hasvadi' Bursa merkez Nilüfer ilçesindeki Kurtuluş Mahallesi'nde inşaa ediliyor. Proje, 10 blok, 187 daire, 21 dükkandan oluşuyor.

yeni yaşam alanındaki 120 daire tanıtım aşamasında bir hafta içinde satıldı. Proje mimari tasarımı Hasan Sözüneri, iç mimari tasarım Elemeği mimarlık tarafından yapıldı. Ayrıca projede akıllı ev teknolojilerinin kullanılması da planlandı.

300 bin ile 800 bin TL arasında fiyatla satışa sunulan dairelerin tesliminin 2019 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor. Sıfır faiz ve sıfır peşinat ile satışa sunulan konutlar için ayrıca  banka kredisi kullanımı halinde 120 vade için 0,45 faiz oranı seçeneği sunuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.