SON DAKİKA
Hava Durumu

Hakkari ve Kuzey Irak'tan acı haber

Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda bir askerin şehit olduğu bildirildi. Öte yandan, Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde devam eden operasyonlar sırasında da bir asker şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2018 22:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Hakkari ve Kuzey Irak'tan acı haber

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, Irak kuzeyinde devam eden operasyonlarda bir askerin şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

Hakkari'de teröristlerin taciz ateşinde 1 asker şehit oldu

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik beldesinde devam eden operasyonlar sırasında, PKK'lı teröristlerin ağır silahlarla açtığı taciz ateşinde 1 asker şehit oldu.

Akşam saatlerinde Hakkari'nin Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Derecik beldesi kırsalında operasyonlar devam ederken, PKK'Lı teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu 1 asker ağır yaralandı. Helikoperle Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olurken, bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.