SON DAKİKA
Hava Durumu

Gülden Karaböcek'e kızından yaş günü sürprizi

'Dilek Taşı', 'Kırılsın Ellerim', 'Ağlıyorsam Yaşıyorum' gibi unutulmaz şarkıların besteci ve yorumcusu efsane sanatçı Gülden Karaböcek 64'üncü yaşını sahnede kızının hazırladığı sürprizle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gülden Karaböcek'e kızından yaş günü sürprizi

İstanbul Kartal'da Beyrut Performance'da sahneye çıkan sanatçı Gülden Karaböcek, programına 'Dilek Taşı' şarkısıyla başladı ve sahnede kaldığı üç saat boyunca birbirinden güzel, hafızalarda yer etmiş şarkılarını seslendirdi. Sanatçı yoğun istek üzerine bazı şarkılarını tekrar tekrar söyledi.

Kızı Nur Düzgit'in getirdiği sürpriz pasta ile doğum gününü sahnede kutlayan Gülden Karaböcek, duygusal anlar yaşadı. Sanatçı, doğum gününün bir gün önce 4 Kasım olduğunu belirterek, sürpriz kutlama karşısında oldukça heyecanlandı. Nur Düzgit sahnede yaptığı konuşmadı, "İyi ki doğmuşsun, iyi ki benim annemsin" diyerek Gülden Karaböcek'i kutladı.

Konserinde zaman zaman duygusal konuşmalar yapan Karaböcek, 'Kırılsın Ellerim' adlı şarkıyı seslendirirken, seyircinin hep bir ağızdan "Ne zaman bitecek Tanrım bu azap. Yarını olmayan günlere kaldık" diye şarkıya eşlik etmesi üzerine, orkestrayı durdurarak, "Gerçekten yarını olmayan günlere kaldık mı acaba?" diyerek seyirciye sordu. Bir süre seyirci ile sohbet eden sanatçı, "Umutsuz değiliz değil mi? Biz Türk Milleti çılgınız. Allah korusun." dedikten sonra şarkısını tamamladı.

Gülden Karaböcek ve kızı Nur Düzgit

Konserinde şarkı aralarında sevenleri ile dertleşen sanatçı, "Kalp Kalbe Karşı Derler" adlı şarkıyı okuduktan sonra "Sevdiğinizi üzmeyeceksiniz, yoksa elinizde fotoğrafla kalırsınız" dedi.

Neşet Ertaş'ın 'Yalan Dünya adlı eserini seslendirdikten sonra "Gerçekten de yalan dünya. Bugün varız, yarın yokuz" diyen Gülden Karaböcek stadlarda marş olan "Sürünüyorum" adlı şarkısı ile programını tamamladı.

Sanatçı konser bitiminde hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmazken, plak ve albümlerini de imzaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.