SON DAKİKA
Hava Durumu

Girilmesi yasak olan yolda kaza yapınca kaçtılar

Bursa'da, Doburca'dan Uludağ Yolu'na kestirme çıkış yapılan ve kamyon, otobüs, kamyonet gibi araçların girişi yasak olan yolda seyreden inşaat kalıbı yüklü kamyon devrildi. Çok sayıda kazanın yaşandığı yola giren kamyonetin içindeki üç kişi kazadan sonra aracı öylece bırakıp kaçtılar.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Girilmesi yasak olan yolda kaza yapınca kaçtılar

Alınan bilgiye göre, daha önce yaşanan kazalar nedeniyle kamyonet, kamyon ve otobüs gibi araçların girmesi yasak olan Bursa-Uludağ yolundan Dobruca Mahallesi'ne giden yolda bir inşaat şirketine ait 16 JKY 87 plakalı kamyonet devrildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler kaza yerine geldiklerinde herhangi bir sürücü ya da yaralıya rastlamadı. Görgü tanıkları, devrilen kamyonetten kendi imkanlarıyla çıkan 3 kişinin kaçtığını iddia etti. Kaçan kişilerin firmanın inşaat işçileri olduğu ileri sürüldü.

Kaza nedeniyle kamyonetin kasasındaki kalıplar yola savrulurken, araçtan sızan yakıt ve yağ nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri, kaçtığı öne sürülen işçileri bulmak için çalışma başlattı.

Yol ekiplerin çalışmalarının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.