SON DAKİKA
Hava Durumu

Gençlik Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Bilim ve Teknoloji Çalışma Grubu tarafından organize edilen etkinlikte gençler, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bilim ve Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2012 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2012 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gençlik Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde

Bilimsel uygulamalı eğitime elverişli yapısıyla Türkiye'nin en kapsamlı bilim merkezi olan Bilim ve Teknoloji Merkezi, Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerini ağırladı.

Gezide bilim merkezlerinin tarihi ve amaçları hakkında bilgiler alan Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, ilgileri doğrultusunda deney düzeneklerini yakından inceledi. Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'ndeki 'Mekanik-Dinamik-Mühendislik Yapıları', 'Elektrik-Elektronik-Mıknatıs', 'Enerji-Isı-Sıcaklık-Ses', 'Renk-Işık-Göz', 'Su', 'Tabiat ve Jeoloji-Biyoloji-Anatomi', 'Hava-Uzay-Astronomi', 'Kimya', 'Matematik', 'Haberleşme-İletişim', 'Eğlence', 'Özel Tasarım Alanları' ile 'Suyun Serüveni' ve 'Yenilenebilir Enerji' galerini ilgiyle gezen üyeler, daha sonra merkezin şov ekibinin interaktif gösterisini de beğeniyle izledi.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Bilim ve Teknoloji Çalışma Grubu temsilcisi Ahmet Can Üneş, yeni ve gelişen teknolojiler hakkında gençleri bilgilendirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.