SON DAKİKA
Hava Durumu

Gemlik'te refüjler zeytin ağaçlarıyla renkleniyor

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gemlik Armutlu yolu mevkinde bulunan orta refüje zeytin ağacı naklederek örnek bir peyzaj çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2019 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2019 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gemlik'te refüjler zeytin ağaçlarıyla renkleniyor

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Önceden sökülen onlarca zeytin ağacını ilçenin çeşitli noktalarına nakleden ekipler, bu sefer de Gemlik Armutlu yolu üzerinde bulunan orta refüje naklettikleri zeytin ağacını dikti ve etrafında peyzaj çalışması gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili bilgi veren Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alihan Kuzu, Belediye ekiplerinin ilçeyi yeşillendirme ve güzelleştirme çalışmalarına son hız devam ettiğini, artık refüjlerde çiçek yerine daha dayanıklı bitkiler kullandıklarını bu bitkilerin uzun ömürlü olması sebebiyle refüjlerin yıl boyunca güzel görüntüsünü koruduğunu ifade etti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan daha yeşil bir Gemlik için çalıştıklarını ifade ederken, Türkiye'nin en kaliteli sofralık zeytininin yetiştiği Gemlik'e ve zeytine yakışır refüjler tasarladıklarını belirtti. Sertaslan, "Gemlik'te çeşitli bölgelere zeytin ağaçlarını nakletmeye devam edeceğiz. Hiç durmadan Gemlik'e yakışır peyzaj çalışmaları yapacağız." dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.