SON DAKİKA
Hava Durumu

Gemlik'te emniyet ve jandarmaya çevre düzeni

Gemlik Belediyesi ekipleri Emniyet ve Jandarma birimlerine ait binalarında çevre düzenlemesi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2019 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2019 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gemlik'te emniyet ve jandarmaya çevre düzeni

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Müdürlüğü olarak kullanılacak eski devlet hastanesi poliklinikler binası ile İlçe Jandarma Komutanlığı çevresinde peyzaj düzenlemesi, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması gerçekleştirdi.

Eski poliklinikler binasında tadilat işleri devam ederken belediye ekipleri pek çok fidanı toprakla buluşturdu. Ekipler ayrıca binaya giden yol ve çevresinde de düzenleme gerçekleştirdi.

Öte yandan İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde de çalışmaları tamamlayan ekipler, bahçeyi yeni bir görünüme kavuştururken çevredeki ağaçlar için sulama sistemi kurdu.

Gemlik'te ağaçlandırmalar sürecek

Konuyla ilgili Gemlik Belediyesi'nden alınan bilgilere göre ot biçme, park ve bahçe düzenlemelerinin ilçe genelinde devam ettiği, gerekli yerlerde ağaçlandırma ve yeşillendirmelerin gerçekleşeceği belirtildi.

Gemliklilerin hizmet aldığı İlçe Milli Eğitim, Emniyet, Jandarma Komutanlığı gibi noktalarda çalışmalara hız verildiğini kaydeden yetkililer, vatandaşların gördükleri ihtiyaçları whatsapp ihbar hattı, çağrı merkezi ve diğer başvuru kanalları ile belediyeye ulaştırarak çözüme kavuşmasına katkıda bulunabileceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.