SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel gözaltında

Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile Tele 1 Televizyonu Ankara Temsilcisi İsmail Dükel bu sabah gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2020 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2020 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel gözaltında

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, kanalın Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in gözaltına alındığını açıkladı.

Merdan Yanardağ, Dükel'in gözaltına alınmasını sosyal medya hesabından duyurdu:

"Arkadaşımız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel bu sabah 07.30'da gözaltına alındı. Gözaltına alınma nedeni bilinmiyor. Savcılığın 4 gün gözaltı süresi vermiş. Savcılığa çağrılarak ifadesi alınabilecek bir gazetecinin böyle gözaltına alınması demokrasilerde olmaz, olmamalıdır."

Müyesser Yıldız gözaltında

İsmail Dükel'den sonra Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız da bu sabah gözaltına alındı. Polislerin Müyesser Yıldız'ın evinde arama yaptığı belirtildi.

Odatv'de yer alan habere göre, Müyesser Yıldız'ın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı "Askeri casusluk" suçlamasıyla gözaltına alındığı öne sürülüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yıldız'ın "Anlaşılan o ki, Bakan Soylu'nun söylediği gibi, 'Çemçe grubu' tamamen yok edilmemiş." paylaşımını alıntılayarak, "Çemçe grubunun itlafına, bir PKK bir sen üzülmüşsün. Kahramanlarımız bugün o bölgeye yeni sızmayı 10 metrede çatışma ile teröristleri yok ederek engelledi... Benim üzüntüm PKK seviciliğin değil, devlet gömleği giymiş pespayelerle iş tutmandır" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.