SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazeteci Barış Pehlivan da tutuklandı

Odatv Sorumlu Haber Müdürü gazeteci Barış Terkoğlu ve gazeteci Hülya Kılınç'ın tutuklanmasının ardından bugün de Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan hakkında aynı haberden dolayı tutuklama kararı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2020 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2020 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gazeteci Barış Pehlivan da tutuklandı

OdaTV Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ile muhabir Hülya Kılınç'ın tutuklandığı soruşturma kapsamında Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan avukatlarıyla birlikte ifade vermek için İstanbul Adliyesi'ne gitti. Pehlivan, ifadesinin ardından  tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 

OdaTV Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ile muhabir Hülya Kılınç, Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntülerinin yer aldığı haberi yayınladıkları gerekçesiyle önceki gün tutuklanmıştı.

OdaTV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da aynı soruşturma kapsamında savcılığa ifade vermek için bugün adliyeye gitti.

Pehlivan ifadesinin ardından, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Savcılık Pehlivan'ı, 2937 sayılı Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu'nun 27. maddesi kapsamında tutuklanması talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

Odatv Sorumlu Haber Müdürü ve gazetemiz yazarı Barış Terkoğlu ile muhabir Hülya Kılınç'ın "MİT kanuna muhalefet" gerekçesiyle tutuklanmasının ardından soruşturmaya dahil edilen Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da İstanbul Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

(Cumhuriyet)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.