SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı

Halk TV'de program yapan gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Aslan'ın gözaltına alındığını Halk TV duyurdu. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Ayşenur Arslan'ın gözaltına alınmadığını, adli bir konuda kendisine tebligat yapıldığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2019 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2019 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı

Halk TV'de Medya Mahallesi programını hazırlayan gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Ankara 40 Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki bir davaya katılmadığı gerekçesiyle Arslan hakkında yakalama kararı çıkarıldığı ortaya çıktı. Arslan, bir imza günü icin gittiği Eskişehir'de gözaltına alındı.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç konuya ilişkin yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi:

"Maalesef gözaltına alındı. Kendisi ile konuştum. emniyete götürülüyor. Bu gece gözaltında tutulacak. Adli Tıpa götürülecek. Sürmekten olan bir davaya ilişkin gözaltına alındı. Eskişehir'de panele gitmişti. Bu geceyi emniyette geçirecek. Gözaltına almadan da tebligat da yapılabilirdi. Türk medyasının ablasının bu şekilde gözaltına alınması artık ayıp. Saygıdeğer bir gazeteci. Yarın da hafta sonu. Muhtemelen pazartesi gününe kalacak. Umarım bir an önce bırakırlar."

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

Sözcü'de yer alan habere göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,"22.03.2019 günü bazı basın yayın organlarında Gazeteci Ayşenur Uyanık (Arslan)'ın Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gözaltına alındığına dair aslı olmayan haberlerin yayınlandığı görülmüştür. Emniyet güçlerimiz tarafından 22.03.2019 günü saat 19:00 sıralarında kendisine adli bir konu ile ilgili tebligat yapılmıştır. Gözaltına alındığına dair haberler tamamen asılsızdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.