SON DAKİKA
Hava Durumu

'Üç başkan birlikte hareket kararı aldı'

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği 3 belediye başkanının aralarında anlaşarak istifa etmeme kararı aldıklarını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Üç başkan birlikte hareket kararı aldı'

CNN Türk canlı yayında konuşan Selvi, istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un birlikte hareket ettiklerini söyledi.

Selvi, "Hava sürekli değişiyor. Dünden bugüne farklı bir iklim oluştu. 3 belediye başkanının aralarında bir iletişim kurulduğu, beraber hareket ettikleri ve istifa etmeme kararı aldıkları haberleri geliyor. Hem AK Parti hem de kamuoyu açısından yıpratıcı bir hâl almaya başladı. Bu süreç uzadıkça kamuoyunda bir yorgunluk oluşmaya başladı" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, görevden ayrılmaları istenen Ankara, Bursa ve Balıkesir belediye başkanlarıyla ilgili olarak "En kısa sürede istifalarını vereceklerine inanıyorum. Vermezlerse gereği neyse yapılır" ifadelerini kullanmıştı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün Bosna-Hersek ziyareti dönüşü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Biz işimize devam ediyoruz" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.