SON DAKİKA
Hava Durumu

Fiziksel mesafe için mobil şerit bariyer

Koronavirüs salgınına karşı 'maske, mesafe, temizlik' tedbirleri ilk sırayı alırken, bunlara ek olarak mesafe koruyan ve her noktada kontrollü görüşmeler sağlayan bariyerler de büyük önem taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2020 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fiziksel mesafe için mobil şerit bariyer

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını ile mücadelede çok sayıda tedbir alınırken, mobil şerit bariyerler de salgının yayılımına karşı önemli bir işleve sahip.

Kontrollü geçişler sağlayan turnike sistemlerinde, uluslararası sektörün öncü firmalarından EndSystem; fiziksel mesafe için kullanılan ve yurt dışından ithal edilen şerit bariyerleri 'yüzde yüz yerli' hedefiyle üretiyor. Taleplere hızlı cevap verebilme gücüne sahip olduklarını belirten EndSystem Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Taşpatlatan, "Bu yatırım hamlemizle, ithalata dur diyoruz. Yüksek kalite standartı içeren ürünlerimizin üzerine, firmaların logolarını da isteğe göre basıyoruz. Türkiye ithalatçı ülke konumundayken, şu anda AB ülkelerine ihracat yapıyor; gururluyuz" dedi.

Bilim insanlarının bu salgını yenecek çareyi bulacaklarına olan inancını hatırlatan Taşpatlatan, maske, mesafe ve temizlik üçgeninde; fiziksel mesafenin korunmasına yönelik pratik bir çözüm geliştirdiklerini söyledi.

Sağlık kuruluşlarında, okullarda, eczanelerde, hava alanlarında, bankalarda, kamu kuruluşları başta olmak üzere pek çok farklı mekanda, kontrollü görüşme ve geçişler için tercih edilen mobil şerit bariyer, isteğe göre farklı renk ve uzunlukta üretiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.