SON DAKİKA
Hava Durumu

Filenin Sultanları final etabına yükseldi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası rövanş maçında Lüksemburg'un RSR Walfer ekibini 3-0 yenerek 8'li finaller etabına yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Filenin Sultanları final etabına yükseldi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı CEV Challenge Kupası üçüncü tur ilk maçında 3-0 ile geçtiği Lüksemburg temsilcisi RSR Walfer'i bu maçın rövanşında 3-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdırdı.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan yeşil-beyazlılar üst üste bulduğu sayılarla ilk teknik molaya 8-0 önde girdi. Teknik molanın ardından rakibin farkı eritme çabalarına etkili bloklarla cevap veren Bursa Büyükşehir Belediyespor ikinci teknik molasına 16 -7 önde girdiği seti de 25-12 geçerek setlerde skoru 1-0'a getirdi.

Oyun disiplininden maçın ikinci setinde de kopmayan Bursa Büyükşehir Belediyespor rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek farkı açarken seti 25-14 önde tamlayarak durumu 2-0'a getirdi. Maç boyunca ilk kez ücüncü sette geriye düşen yeşil-beyazlılar üçüncü setin ilk teknik molasına 8-6 geride girse de köşelerden Yaren ve Dimitrova ile yeniden file üstünlüğünü eline aldı ve seti 25-18 geçerek maçı 3-0 kazanmayı bildi.

Bu skorun ardından CEV Challenge Kupası'nda tur atlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, dördüncü turda CVB Barça Barcelona - Charleroi Volley eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek ve ilk maçı sultanlar 23-25 Ocak tarihlerinde deplasmanda oyanayacak.

Maçmetre

Salon: Cengiz Göllü

Hakemler: Eleni Danilidou (Yunanistan), Maxim Berdnikov (Rusya)

Bursa Büyükşehir Belediyespor: Yaren Hatipoğlu, Ergül Avcı, Bytsenko, Dimitrova, Merve İkbal Albayrak, Cansu Aydınoğulları (Aylin Sarıoğlu, Aslı Tecimer, Belien, Nuran İnce)

RSR Walfer: Sakponou, Hofmann, Braas, Beffort, Antova, Alliaume (Welsch, Lassine, Martin, Welsch)

Setler: 25-12, 25-14, 25-18

Süre: 66 dakika (21, 20, 25)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.