SON DAKİKA
Hava Durumu

Fikret Bila'dan istifa kararı

Doğan Medya Grubu'nun, 21 Mart'ta Demirören Grubu'na satılmasının ardından en önemli istifa yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2018 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fikret Bila'dan istifa kararı

Fikret Bila, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'nden istifa etti. Bila, bir süre Milliyet Genel Yayın Genel Yönetmeni olarak birlikte çalıştığı Demirören ailesine istifa kararını ve emeklilik işlemlerinin başlatılması talebini bildirdi. Fikret Bila'nın yerine ise Vahap Munyar'ın getireleceği iddia ediliyor.

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Holding'e devredilmesinin ardından ilk istifa Hürriyet yazarlarından, Cumhuriyet'te yazmaya başlayacağını duyuran Melis Alphan'dan gelmişti. İzleyen günlerde, devir işlemleri tamamlanmadan ve Hürriyet'in mevcut editoryal kadrosu henüz iş başındayken grup bünyesinde yeni patronaj tarafından yapılan operasyonlar rahatsızlık yarattı.

Demirören yönetimi tarafından yapılan operasyonlar arasında, Doğan Haber Ajansı (DHA) yönetimine müdahale, Hurriyet.com.tr Yayın Direktörü Ercüment İşleyen'in hastanede tedavi gördüğü sırada izne gönderilmesi ve Kanal D Ana Haber'i sunan Ahmet Hakan ile Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar'ın görevlerinden uzaklaştırılmaları da yer aldı. Demirören yönetimi, dün (26 Nisan Perşembe) Milliyet.com.tr Yayın Yönetmeni Bülent Ayanoğlu'nu Hürriyet'in internet sitesinin başına getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.