SON DAKİKA
Hava Durumu

Fenerbahçe Başkanı Koç disipline sevk edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fatih Terim hakkında yaptığı açıklamaların sportmenliğe aykırı olduğu gerekçesiyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2019 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2019 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fenerbahçe Başkanı Koç disipline sevk edildi

TFF'den disiplin sevkine ilişkin yapılan açıklamada, "FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü Başkanı ALİ YILDIRIM KOÇ'un 18.09.2019 tarihinde medyaya yaptığı "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" denildi.

Ali Koç, Galatasaray'da Fatih Terim'in aldığı cezanın sorulması üzerine, "Dünkü basın toplantısını duymadım. Dünya neler konuşuyor, Avrupa neler konuşuyor biz neler yapıyoruz. Bizim ülkemizde yok tweet 19:05'te atılmış o konuşuluyor. Bir insanın sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir?" demişti.

Terim ise Koç'a "Vallahi Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım isterseniz. Sicilin, micilin, nüfusla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz çünkü. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse, cevabını veririz. Değer bulursa herkes cevabını alacak. Her zamanki gibi" yanıtını vermişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.