SON DAKİKA
Hava Durumu

Fazlı Tan: Bize hiç yakışmadı, özür diliyoruz!

Deplasmanda Yılport Samsunspor'a 4-1 yenilen Bursaspor'un Teknik Direktörü Fazlı Tan, "Bugün sezonun en kötü oyununu ortaya koyan bir Bursaspor vardı sahada, bize hiç yakışmadı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 23:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fazlı Tan: Bize hiç yakışmadı, özür diliyoruz!

Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan, Samsunspor'un galibiyeti ile biten maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 4-1'lik skorla mağlup olmalarından dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

"Bugün sezonun en kötü oyununu ortaya koyan bir Bursaspor vardı sahada, bize hiç yakışmadı" diyen Tan, şunları söyledi:

"Üç gün önce isteği arzusu ve enerjisi yüksek Bursaspor'dan, isteği, arzusu, enerjisi ve maç konsantrasyonu çok daha düşük bir Bursaspor vardı sahada. Rakibimizin de tam tersi isteği, arzusu, enerjisi ve maç konsantrasyonu çok iyiydi. Maçın hemen başında öne geçtiler. Biz oyunun hiç bir yerinde maça ortak olamadık, reaksiyon gösteremedik. Çok fazla pas hatası ve basit hatalar yaptık. İlk yarı biterken çok kötü bir zamanda 2. golü yedik. İkinci yarı başlarken oyunculara uyarılarımız oldu. Fakat oyuncularımızın reaksiyonu iyi olmadı. Oyunun kontrolü yine Y. Samsunspor'daydı. 80. dakikadan sonra Y. Samsunspor takımı oyunu aldık düşüncesine girdikten sonra oyuna biraz ortak olduk. Bu dakikalarda bir gol bulduk ve bir kaç tane de fırsat yakaladık. Fakat sonuçlandıramadık. Takımımızın pozisyonu ne olursa olsun bu şekilde oynamaya hakkımız yok. Bizi sevenleri, taraftarımızı ve bizi izleyenleri üzmeye hakkımız yok. Bundan sorumlu olan tamemen biz ve oyuncularımızdır. Maalesef bugün burada istediğimiz oyunu oynayamadığımız için tüm taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Bu maçtan çok önemli dersler çıkarmamız gerekiyor."

Ertuğrul Sağlam: Ligde yeniden iddialı duruma geldik

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, bol gollü güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Ligde yeniden iddialı duruma gelebilmek için Bursaspor karşısına kazanmak için çıktıklarını belirten Sağlam, maça iyi başladıklarını aktararak, "Karşılaşmanın hemen başında golü bulduk ve ilk yarıda soyunma odasına giderken yine golü bulduk ve rakibin direncini kırdık. Bu da rakibimizin sistemi ile alakalı değişiklik yapmasına ve risk almasına sebep oldu. İkinci yarıda da bol pozisyonlar yakaladık ve golü bulduk. Güzel bir oyunla kapanışı da güzel bir şekilde yaptık. İhtiyacımız olan camianın moral ve motivasyonunu sağlayacak bol pozisyon ve bol gollü galibiyet bizim için güzel oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bursaspor'u da tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Samsunspor Yönetim Kurulu kararı ile geçen hafta içi Burak Çalık, Kerem Can Akyüz ve Caner Arıcı'nın kadro dışı bırakıldığına dikkati çeken Sağlam, şunları kaydetti:

"Bu oyuncular yönetimin aldığı karar doğrultusunda aramızdan ayrıldılar. Bu oyucularla alakalı sosyal medyada çok kötü şeyler yazıldı. Bu çocuklar bizim kardeşlerimiz. Çok düzgün de insanlar ve böyle zor durumda onları bırakmamak lazım. Söylendiği gibi küfür etme, yumruk atma gibi bir şey olmadı. Sadece kulüp başkanımızın almış olduğu bir karardır. Teknik bir karardır. Bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı da onlara teşekkür ediyorum. Benimle alakalı da belli bir kesimin beklentisi var. Onlar da merak etmesin 3 hafta sadece sabretsinler. Ben bu 3 oyuncuyu kadro dışı bırakmayı düşünmemiştim. Bu tamamen başkanın kendi kararıdır. Başkan, kulübün de sahibi, takımın da sahibi yarın bizim de görevimize son verebilir. Böyle imkan var elinde."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.