SON DAKİKA
Hava Durumu

Fatih Tezcan: Burada ezanı protesto yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bazı AKP kurmayları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İstiklal Caddesi'ndeki yapılan yürüyüşte ezanın ıslıklandığı iddiaları üzerinden sert tepki ortaya koyarken, iktidara yakın kalemlerden Fatih Tezcan kadınların ezanı ıslıklamadığını yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2019 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2019 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fatih Tezcan: Burada ezanı protesto yok

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile bazı AKP kurmayları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İstiklal Caddesi'ndeki yapılan yürüyüşte kadınların ezanı ıslıkladığı iddiaları üzerinden sert tepki gösterirken iktidara yakın kalemlerden Fatih Tezcan kadınların ezanı ıslıklamadığını yazdı. Tezcan, "Burada 'ezanı protesto' yok. Polis yürüyüşü durdurdu sanıyorlar, Polisi protesto için düdük çalıp gürültü yapıyorlar ve kendi gürültülerinden ezanı duymuyorlar. İşin aslı bu." dedi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan konuya ilişkin paylaşımda bulunan Fatih Tezcan, "Yarın bir Kadın Derneği basılıp kan akıtılırsa, bu ezanı protesto yalanının sebebi o zaman anlaşılır. Ben şimdiden söylüyorum: Yalan/yanlış haber, sâkin olun. Derin güçler, kendi stratejileri için tehlikeli yalanlar söylerler. 6-8 Eylül 1955'i unutmayın." diye yazdı.

İşte Fatih Tezcan'ın paylaşımları:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.