SON DAKİKA
Hava Durumu

Eşref Kolçak'a Gemlik'te doğum günü sürprizi

Sinema sanatçısı Eşref Kolçak'ın 90. yaş günü, doğum yeri olan Bursa'nın Gemlik ilçesinde kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Eşref Kolçak'a Gemlik'te doğum günü sürprizi

Gerçekleştirilen sürpriz doğum gününden duyduğu memnuniyeti dile getiren ünlü sanatçı Eşref Kolçak, "Çok teşekkür ederim. 90'ıncı yaşımda bana onur ve değer verdiniz. Gemlikli hemşehriniz olarak, aranızda olmaktan mutluluk duydum." dedi.

Yıllar önce İznik'te çekilen "Yarın Bizimdir" filminin tam kaydının Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından araştırıldığını belirten Kolçak, şunları dile getirdi:

"Tamamı bulunduğunda İznik'te özel bir gösterim yapılacak. Gemlik'te, Gürle'de çektiğimiz bir film var. O da bulunursa izlenebilir. Oyuncuların telif sorunu var. Benim yaşım zaten önemli bir noktaya geldi. Bundan sonraki arkadaşlar için bu konu önemlidir. Ben, 73 yıl çalıştım ve hiç telif hakkı alamadım. Yapımcı alıyor, yeri gelince kameraman alıyor. Asıl emekçi, filmlerin izlenmesini sağlayan oyuncular, telif alamıyor. Şimdi çok sayıda genç oyuncumuz var. Çok sayıda da tekrar gösterimleri oluyor. Haklarını artık almalılar. Bu konuyla alakalı duyarlılık istiyoruz."

Kolçak, Gemlik'in çok güzel bir ilçe olduğunu dile getirerek, "Kumla'nın girişindeki caddeye adım verilmişti. Sonra kaldırıldı. Bir kez de olsa nedenini sormadım. Gemlik'in ismini iyi temsil ettiğimi düşünüyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.