SON DAKİKA
Hava Durumu

Erkeklere 14 Şubat'ta ne hediye edilir?

Peki Sevgililer Günü'nde erkeğe ne hediye alınır? İşte erkeğe alınabilecek sevgililer günü hediyeleri...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erkeklere 14 Şubat'ta ne hediye edilir?

"Ve şimdi aşk; Yaz'ın ortasında bir kar tanesiyle tanışmak gibi" demiş şair Can Yücel. Aşk deyince insanlar birbirlerine olan sevgilerini hediyelerle taçlandırmak için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü fırsat bilir.

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel bir gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır.

2018 yılında 14 Şubat çarşamba gününe denk geliyor. Sevgililer Günü, 1800'lü yıllardan sonra Amerika'da Esther Howland'ın ilk sevgililer günü kartını yollamasından bu yana günümüzde daha çok sayıda insanın kutladığı toplumsal bir olay haline geldi. Bunun doğal sonucu olarak olayın ticari yönü çok gelişti.

Bildiğiniz gibi zevkler ve renkler tartışılmaz. Hediye seçerken en önemlisi tabiki zevkler, renkler ve tarzlar olmalı mutlaka. Her ne kadar hediye içten gelinerek alınan temsili bir şey olsa da yine de karşı tarafın beğenisine göre ve kullanım alanının genişliğine göre alınan hediye olması bir kat daha önem ihtiva eder.

ERKEKLERE ÖZEL HEDİYELER

Erkek sevgiliye hediye alma konusunda kararsız olan kadınlar için erkeklere özel hediyeler için bazı kaynaklardan bilgiler derledik.

Günümüzde klasikleşmiş olan parfüm, saat, ayakkabı vs. hediyeler 'in yansıra birçok alternatifi buldumbuldum.com da bulabilirsiniz. O zaman bayanlar için özel hazırladığımız erkek sevgiliye alınabilecek anlamlı ve özel hediyeleri haberimizden inceleyebilir, erkeğe alınacak sevgililer günü hediyesi konusunda 14 şubat hediye fikirleri oluştura bilirsiniz.

Sitede en çok ilgi gören erkeklere özel hediyeler arasında "Kişiye Özel Premium Tavla Seti" çok ilgi gören ürünler arasında en üst sıralarda yer alıyor. Tavla meraklılarına özel olarak tasarlanan Kişiye Özel Premium Tavla Seti, bir erkeğin ihtiyacı olabilecek tüm ürünleri tek bir sette buluşturuyor. Üstelik tamamı kişiye özel ürünlerden oluşuyor.

Setin içinde bulunan cüzdan, kartvizit, kalem ve defterler ürünü hem kullanışlı hem de özel bir hediye seçeneği haline getirilmiş. Sevdiği erkeği özel hissettirmek isteyen kadınların yapması gereken tek şey hediye etmek istediği kişinin adını ve soyadını ilgili alana yazmak ve ürünü sepete eklemek. Ardından satın alma adımlarını takip ederek siparişini kolaylıkla oluşturulabiliyor. Erkek arkadaşınızın baş harflerinden oluşan kol düğmeleri de romantik hediyelere örnektir.

Sevdiği erkeğe gömlek hediye etmek isteyen kadınlar ise kişiye özel gömlek'i tercih ediyor. Kadınlar erkek arkadaşına üzerinde baş harflerinin bulunduğu kişiye özel gömlek hediye edip, kendilerini özel hissettirmek istiyor. Yakasına da istediğini notu yazabileceğiniz kişiye özel gömlek bir erkeğe verilebilecek en özel hediyelerden biri.

Erkeklerin kültüründe de ayrı bir yere sahip olan teşbihle sevdiğine sürpriz yapmak isteyen kadınların tercihi kişiye özel harfli oniks taşlı tespih. Kadınlar tarih boyunca birçok kültürde önemli bir değeri olan oniks taşı kullanılarak hazırlanan tesbihlerle sevdiğiniz erkeğe güzel bir hediye vermeye hazır mısınız?

O zaman kişiye özel harfli oniks taşlı tespihin üzerine istediğiniz iki harfi yazdırarak kişiye özel bir hediye haline getirebilirsiniz?

Buldumbuldum.com yetkilileri kişiye özel tesbihlerin üretim süreci 5 iş günü olduğunu, üretimi tamamlanan ürünler kargoya verilerek 24-48 saat içinde adresinize teslim edildiğini bildirdiler. Oniks taşının, kaygı giderici, kendine güven ve mutluluk veren özellikleri olduğuna inanılan bir taş olduğu da bilinmekte.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.