SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan ve eşi Fazıl Say'ın konserinde

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bir süredir Mozart üzerinden tartışmalar yaşanan piyanist Fazıl Say'ın "Truva Sonatı" konserine katıldı. Say, kendisini konser sonunda diğer izleyicilerle birlikte ayakta alkışlayan Erdoğan'a katılımı nedeniyle teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2019 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2019 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan ve eşi Fazıl Say'ın konserinde

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, bir süredir Mozart üzerinden tartışmalar yaşanan piyanist Fazıl Say'ın "Truva Sonatı" konserine katıldı. Say, kendisini konser sonunda diğer izleyicilerle birlikte ayakta alkışlayan Erdoğan'a katılımı nedeniyle teşekkür etti.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Troya Sonatı'nda "Zeybek" ile final yaparken izleyicilerle birlikte Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da konser sonunda Say'ı ayakta alkışladı.

Erdoğan konser sonrasında sahneye çıkarak Fazıl Say'ın elini sıktı. Say'a plak hediye eden Erdoğan, "Sevgili Fazıl, bizlere bu prömiyeri çok farklı takdim etti. Çanakkale eyvallah, İzmir eyvallah şimdi bir de Ankara lazım... Arkadaşlar 'benim yarim kara topraktır'ın plağını bulmuşlar. Ben de bunu sevgili Fazıl'a takdim ediyorum" dedi.

Konsere Erdoğan'ın katılımı nedeniyle konserin yapılacağı salon içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Davetliler de yüksek güvenlikten geçirilerek içeri alındı.

Ankara'da gerçekleşen konsere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Konsere ABD'li Senatör Lindsey Graham'in de katıldığı görüldü.

Fazıl Say, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konserine davet etmiş Erdoğan ise "program uyarsa gelebilirim" mesajı vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.