SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan seçimin yenilenmesini istedi

Türkiye 31 Mart'tan bu yana İstanbul seçimlerini tartışırken, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan farklı bir çıkış geldi. Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin, "Vatandaşım bana şunu söylüyor; Başkanım, bu seçim yenilenmeli" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2019 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2019 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan seçimin yenilenmesini istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'de MÜSİAD 25. Olağan Genel Kurulu ve Genel Merkez Binası Açılış Töreninde konuştu.

Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin, "Bütün çabamız milletin oyunun kıymetini millete iadedir. Usulsüzlüklerle, hukuksuzluklarla bir 31 Mart'ı kurban etmek istemiyoruz." ifadelerini kullandı. "Vatandaşım bana şunu söylüyor; Başkanım, bu seçim yenilenmeli." diye konuşan Erdoğan, şunları söyledi:

"Yüksek Seçim Kurulu'nun Sayın Başkanı kendilerine yapılan tehdit karşısında şu ana kadar niçin acaba bir yazılı açıklama yapmak suretiyle, 'Siz nasıl olur da bizi tehdit edersiniz?' demiyor?

Ortada bir şaibe, yolsuzluk var ve bunun ortadan kaldırılması hem YSK'yi aklayacaktır hem de milletimizin gönlü ferah hale gelecektir."

31 Mart yerel seçimlerinde şaibe olduğunu iddia eden Erdoğan, "Gidelim millete, milli irade nasıl bir karar veriyorsa başımız gözümüz üstüne deriz onu kabulleniriz. Olay bu kadar basit." dedi.

Erdoğan, "Ülkenin hiçbir meselesinin çözümüyle ilgili en küçük bir tespitleri, teklifleri, projeleri olmayanları, allayıp pullayıp millete umut olarak pazarlayanların taktiği çökmeye mahkumdur." diye konuştu.

"Bahçeli'yle el ele kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz"

"Cumhur İttifakı olarak, başta Sayın Bahçeli olmak üzere el ele vererek nasıl geldiysek bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz."  diyen Erdoğan, "Cumhur İttifakı, yeni dönemin lokomotifi olmayı sürdürecektir. Spekülasyona girmek isteyenlere sesleniyorum: Boşuna uğraşmayın." ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.