SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan Millet Bahçelerini telekonferansla açtı

Bursa'da yapımı tamamlanan Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığı Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni ile hizmete girdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2020 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2020 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan Millet Bahçelerini telekonferansla açtı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Türkiye çeşitli illerinde yapımları tamamlanan Millet Bahçelerini telekonferans yöntemi ile açtı. Erdoğan Bursa'da törene telekonferans yöntemiyle Bursa'ya bağlanarak bir konuşma yaptı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, burada Erdoğan'a hitaben yaptığı konuşmada, eski stadın olduğu yerin Bursa'da Millet Bahçesi olarak düzenlendiğini söyledi.

Söz konusu alanın, insanların hatıralarının olduğu ve şehrin en kıymetli yeri olduğunu anlatan Canbolat, "Eski stadı ve Bursaspor'u da yaşatan anısıyla muhteşem bir eseri Bursa'mız kazanmış oldu. Zatıalinize ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza şükranlarımızı arz ediyoruz." dedi.

Programda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "Millet Kıraathanesiyle, sıcak su çeşmeleriyle, çiçeğiyle, yürüyüş alanlarıyla Bursa'nın nefes alacağı bir yer olacak. Yine sizin mihmandarlığınızda 250 dönümlük Gökdere Millet Bahçesi de geliyor. Aynı zamanda buranın bodrum katında 480 araçlık otopark bulunuyor." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Millet Bahçesi, kurdele kesilerek hizmete açıldı.

Törene TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, kurum temsilcileri katıldı.

Millet Bahçesi içinde, 500 metre kapalı alanı olan Millet Kıraathanesi, 550 metrekare kütüphane, termal suların içilebildiği şadırvanlı çeşme, çocuk oyun alanları, koşu pisti, çim oyun alanı ve su gösteri havuzları yer alıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.