SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: İstenmeyen bir olay olmuş!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırı ile ilgili olarak bir gün sonra Twitter'dan açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan: İstenmeyen bir olay olmuş!

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde uğradığı saldırıya ilişkin, "Ne yazık ki dün Çubuk'ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin Twitter üzerinden açıklama yapan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Dün dört şehidimizi toprağa verdik. Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Bu vatan onların bize bıraktığı kutsal bir emanettir."

​"Ne yazık ki dün Çubuk'ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür."

​"Olay tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Şiddeti asla tasvip edemeyiz. Şiddetin ve terörün her türüne karşıyız. Kimsenin Türkiye'nin huzur iklimine zarar vermesine müsaade etmeyiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.