SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan için kapatılan yoldan ambulans geçemedi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bugünkü Bursa ziyareti nedeniyle trafiğe kapatılan yolda hasta taşıyan ambulansın geçişine izin verilmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 23:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 23:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan için kapatılan yoldan ambulans geçemedi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bugünkü Bursa ziyareti nedeniyle trafiğe kapatılan yolda hasta taşıyan ambulansın geçişine izin verilmemesi vatandaşları isyan ettirdi.

BursaMuhalif.com'da yer alan habere göre, partisinin seçim mitingi için Bursa'ya gelen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için kapatılan Atatürk Caddesi'nde bir ambulans, sirenlerini çalıştırmasına rağmen yol açılmadı ve hasta dakikalarca Bursa Devlet Hastanesi'ne ulaştırılamadı.

Erdoğan'ın cuma namazını Ulucamii'de kılmak istemesi üzerine saatlerce kapalı olan Atatürk Caddesi trafiği Cemal Nadir Caddesi'nden Bursa Devlet Hastanesi istikametine doğru yönlendirildi, bu nedenle kilometrelerce uzayan kuyruklar oluştu. Oluşan trafik sıkışıklığına giren ve acil hasta taşıyan bir ambulans, yurttaşların tepkilerine rağmen yolu açmayan trafik polisleri nedeniyle Bursa Devlet Hastanesi'ne dakikalarca ulaşamadı.

Yurttaş isyan etti

Ambulansın yolun açılması için sirenlerini çalıştırmasına rağmen yolu trafiğe açmayan polise yurttaşlardan tepki geldi. Onlarca yurttaşın araçlarından inerek polise tepki göstermesine rağmen verilen talimat gereği yolu açamayan polislerle halk arasında gerilim yaşandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.