SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'dan şehir hastaneleri eleştirilerine yanıt

AKP'nin cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in şehir hastanelerine yaptığı eleştirilere sert tepki vererek, "Adaylardan biri çıkmış diyor ki 'Bu şehir hastanelerini nasıl işleteceksiniz?' Aman yarabbi, önce bu bayana sormak lazım, sen ne için çıktın bu yola? İşte biz işletiyoruz. Bunlara 5 tane koyun ver, kaybeder gelirler." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan'dan şehir hastaneleri eleştirilerine yanıt

AKP'nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. 

Şehir Hastanelerini öven Erdoğan, "Halep oradaysa arşın Adana'da. Bay Kemal, tavsiye ederim sıkıntın olduğunda doğru buraya. Bay Muharrem, aynen sana da tavsiye ediyorum, sıkıntın olduğunda doğru buraya. Ama yok, onlar hakikati hiçbir zaman teslim edemezler. Nereden nereye? Ne rezillikler yaşadık ama şimdi şehir hastanemizde, Adana'da tavan yaptık." diye konuştu.

Muhalefetin şehir hastanelerine ilişkin eleştirilerine tepki gösteren Erdoğan, şöyle devam etti:

"Adaylardan biri çıkmış diyor ki 'Bu şehir hastanelerini nasıl işleteceksiniz?' Aman yarabbi, önce bu bayana sormak lazım, sen ne için çıktın bu yola? İşte biz işletiyoruz. Bizim ulaştığımız yere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz. Bu millete can feda, tabii ki bunları yapacağız, tabii ki bunları işleteceğiz ama bunların havsalası almaz. Bunlara 5 tane koyun ver, kaybeder gelirler."

"Muhalefet sandığın rengi belli olmaya başlayınca çamura yatma hesabı yapar." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oylar çalınacak diyerek millet iradesini yok saymaya çalışır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Niğde'de miting yaptığını hatırlatarak, "Bay Muharrem Niğde'ye geliyor, sırf Pensilvanya'yı incitmemek için şehit Halisdemir'in kabrine dahi uğrayamıyor, kabri başında dua edemiyor." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.