SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'dan İnce'ye: Bir garip adam

AKP'nin cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi hedef alarak, "Bu ara Bay Muharrem'e bir şeyler oldu. İmam Hatiplere kafayı takmış. Diyor ki 'ben imam hatip mezunu değilim ama 3 sene imam hatipte öğretmenlik yaptım'. Bir garip adam. Ne zaman ne diyeceği belli değil" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 20:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan'dan İnce'ye: Bir garip adam

AKP'nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Menteşe Açık Hava Oto Pazarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğlalılara bu seçimlerde hep birlikte hedefe ulaşıp ulaşmayacaklarını, güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye için cumhurbaşkanlığında şahsını, Mecliste AKP'yi desteklemeye hazır olup olmadıklarını sordu. 

Alandakilere "Muğla, vakit birlik vakti diyor muyuz? Vakit Muğla vakti diyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz?" diye soran Erdoğan, "Maşallah. İnşallah sizlerin desteğiyle irade, erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak." dedi.

Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmesini eleştiren Erdoğan, "Bay Kemal demokrasiden bahsediyor, alıyor terör örgütünün mensuplarını yanına Ankara'dan İstanbul'a yürüyor. Adayları Bay Muharrem Edirne'de, adeta terörist başı şu anda tabii yargılanıyor ayrı mesele, onu gidiyor cezaevinde ziyaret ediyor. Kim bu adam? Diyarbakır'da 53 tane Kürt kardeşimi bunlar öldürdüler. 15 yaşında Yasin Börü'yü bunlar öldürdüler. Gidip onu ziyaret ediyor, hale bak. Neymiş? Cumhurbaşkanı adayıymış. Ne demek cumhurbaşkanı adayı olmak? Cumhurbaşkanı adayının bu tür yanlışlarla alakası olabilir mi? Teröre bu derece bulaşabilir mi? İşte bak onların mensuplarının birçoğu yurt dışına kaçtı ve yurt dışında terör örgütüyle beraber gösteriler yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

"CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP hava kirliliğidir, CHP çöp dağıdır"

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin sözlerini mitingine taşıyan Erdoğan, "Bu aralar Bay Muharrem'e bir şeyler olmuş. İmam Hatiplere kafayı takmış. 3 sene öğretmenlik yaptım diyor, bir garip adam, ne zaman ne söyleyeceği belli değil. Sen daha çırak bile olamadın. Biz bu yola dün çıkmadık." dedi.

40 yıldır siyaset meydanında olduklarını ve çıraklığı belediye başkanlığında İstanbul'da yaptıklarını söyleyerek, "İstanbul neredeydi nereye getirdik?" sorusunu yönelten Erdoğan, "Çöp dağları var mıydı? Vardı, kim vardı, CHP. Susuz İstanbul var mıydı? Vardı, kim vardı? CHP. Hava kirliliği var mıydı? Vardı, kim belediye başkanıydı? CHP. Geldik, çöp dağlarını kaldırdık. Bütün o hava kirliliğini kaldırdık ve bunun yanında hamdolsun susuzluğu bir anda götürdük." dedi. 

CHP'yi hedefine alan Erdoğan, "Bunları ortadan biz kaldırdık. Ben onun için diyorum CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP hava kirliliğidir, CHP çöp dağıdır. İstanbul'un Ümraniye'sinde çöp dağı patladı, kim vardı, CHP. 39 kardeşimiz orada öldü. Sonra bu kardeşiniz geldi oraları spor tesisi yaptı." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin komutanına 'Apoletlerini geldiğim gün sökeceğim' diyor. Ya zaten senin geleceğin falan yok. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış." şeklinde konuştu.

"Bunlara kalsa Türkiye'yi 1940'lara, 70'lere, 90'lara geri götürecekler"

Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bugün size çok farklı bir proje ile geldim. Bugün size anlatacaklarımı hiçbir yerde anlatmadım ama detaylarını yarın Kanal D- CNN Türk ortak yayınında anlatacağım. Şimdi Bay Kemal iki de bir tek adam tek adam diyor. Türkiye'de bir tek adam varsa o sensin. Parlamentonun içinden kendi arkadaşlarını kovuyorsun. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşına 'gel bakalım Muharrem' diyorsun. Muharrem ne yapıyor, yenildin yenildin yenildin artık çekil diyor. Al birini vur öbürüne. Hiç farkları yok. Ama bizim böyle dertlerimiz var mı? Biz milletimizle birlikteyiz. Bunlara kalsa Türkiye'yi 1940'lara, 70'lere, 90'lara geri götürecekler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.