SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: Bedelini çok ağır öderler

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye'de rejime yakın milislerin Afrin'e girdiği iddiasıyla ilgili olarak, "10 kadar kişinin Afrin'e hareketleri tespit edildi. Daha sonra top atışları yapılınca geri dönmek zorunda kaldılar. Bu tür terör örgütleri kendilerine göre aldıkları kararlarla yanlış adımlar atıyorlar. Bunun bedelini çok ağır öderler." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan: Bedelini çok ağır öderler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Makedon Cumhurbaşkanı Ivanov ile ortak açıklama yaptı. Esad rejimine yakın milislerin Afrin'e girdiği iddiasıyla ilgili konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"(Rejime yakın milislerin Afrin'e girdi iddiası) Bugün akşam saatlerine doğru oradaki Şii milis gruplar, pikaplarla 10 kadar kişi Afrin'e hareketleri tespit edildi. Daha sonra top atışları yapılınca geri dönmek zorunda kaldılar. O dosya da şuan kapanmak durumunda kalmış durumda.

Dün Sayın Putin ve Sayın Ruhani'yle yaptığımı görüşmelerde bu konularda zaten mutabakatlarımız var.

Maalesef bu tür terör örgütlerinin bazen biliyorsunuz kendilerine göre aldıkları kararlarla yanlış adımlar atıyorlar. Buna müsaade etmeyiz. Bunun bedelini çok ağır öderler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.