SON DAKİKA
Hava Durumu

Emniyet Müdürü Osman Ak Bursa'ya veda etti

Bursa Emniyet Müdürlüğü görevinden görev süresi uzatılarak İçişleri Bakanlığı emrine daire başkanı olarak atanan Osman Ak, Bursa'ya veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Emniyet Müdürü Osman Ak Bursa'ya veda etti

Osman Ak, ilk olarak müdüriyet makamında il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürleriyle bir araya geldi.

Burada personeline hitaben bir konuşma yapan Ak, yaklaşık 20 ay birlikte çalıştıklarını ve bu sürede çok güzel işler yaptıklarını söyledi.

Bursa'nın güzel bir şehir olduğunu ifade eden Ak, şunları kaydetti:

"Gönül isterdi ki, yapmayı hedefleyip yapamadığımız bazı şeylerin de sonunu getirmeyi. Benden bayrağı devralacak arkadaşımız ve sizlerin Bursa'yı dünyanın birinci güvenli şehri yapacağınıza inanıyorum. Bizim teşkilatımız bunların hepsinin üstesinden gelecek güç, kuvvet, kudrete sahip. Bursa güzel bir şehir. Şehrin kıymetini bilin. Şehrimizin, insanlarımızın polise teveccühünü hissedin. Bunu birçok ilimizde göremezsiniz. Güzel iş birliği yaptık, güzel diyaloglar yürüttük."

Veda ettiği günün aynı zamanda doğum günü olduğunu belirten Ak, "Bu teşkilatta şükürler olsun 60 yaşını doldurduktan sonra yine Bursa'da uzun yıllar görev yapmış benim büyüğüm Celal ağabeye lütufta bulunuldu. Yeni bir görevlendirmeyle görev süresinin uzatılmasına erişkin devlet büyüklerimizin tasarrufu oldu. Sonrasında da bana bu teveccühte bulunuldu. Sayın cumhurbaşkanımıza, sayın iç işleri bakanımıza, büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Ak'a daha sonra Bursa İl Emniyet Müdür Vekili Cahit Şahin tarafından plaket ve üzerinde Ak'ın üniformalı fotoğrafı bulunan bir tablo hediye edildi.

İlk olarak özel kalem müdürlüğü personeliyle vedalaşan Ak, daha sonra il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri ve basın mensuplarıyla vedalaşarak Ankara'ya uğurlandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.