SON DAKİKA
Hava Durumu

Dr. Mehmet Öz'ün babası son yolculuğuna uğurlandı

Doktor Mehmet Öz'ün babası, kalp cerrahı Prof. Dr. Mustafa Öz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak ile Sağlık Bakanı Koca da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Dr. Mehmet Öz'ün babası son yolculuğuna uğurlandı

Doktor Mehmet Öz'ün babası, kalp cerrahı Prof. Dr. Mustafa Öz (94), son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Prof. Dr. Mustafa Öz için öğle vakti Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Mustafa Öz'ün oğlu Dr. Mehmet Öz ile eşi Lisa Öz ve annesi Suna Öz, taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine, Mustafa Öz'ün ailesi, yakınları ve meslektaşlarının yanı sıra, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski bakanlardan Abdülkadir Aksu da katıldı.

Basın mensuplarına açıklama Mehmet Öz, babasının kuvvetli bir kişi olduğunu belirterek, "Etrafınıza baktığınızda birçok kişi var. Babam herkesin hayatını değiştirdi ve birçoğunu eğitti. Bazılarını arada bir dövdü, benim gibi yaramazlık yaptığı zaman. İnanılmaz bir babaydı, mentordü, liderdi ve öğretmendi. Unutamayacağız." dedi.

Mustafa Öz'ün tabutu, burada kılınan namazın ardından omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı. Mustafa Öz, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.