SON DAKİKA
Hava Durumu

Dövdüler, kaçırdılar, araçtan atladı, başka araç çarptı

Bursa'da bir kişi alacak verecek meselesi yüzünden darp edildikten sonra zorla otomobile bindirilerek kaçırılırken araçtan atladı. Araçtan atladığı sırada başka bir aracın altında kalan Metin Ö. ağır yaralandı. Olayla ilgili olarak, gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2020 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2020 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Dövdüler, kaçırdılar, araçtan atladı, başka araç çarptı

Bursa'da bir kişi alacak verecek meselesi yüzünden bir yıkama istasyonunda feci şekilde dövüldü, sonra kaçırıldı. Arabaya bindirilen kişi kurtulmak için seyir halindeki araçtan atladı ancak arkadan gelen başka bir aracın altında kalarak ağır yaralandı. Darp ve kaçırma anları kameraya yansırken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bursa'da Osmangazi ilçesi Mutlular Caddesi'ndeki bir oto yıkamacıya giden Metin Ö. (39), burada beklerken Emir K. (33) tarafından darp edildi.

Emir K. ve yanındaki İhsan Y. (30) tarafından otomobile bindirilen ve Yunuseli Mahallesi Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nde araç yavaşladığı sırada atlayan Metin Ö'ye, başka bir araç çarptı. Ağır yaralanan ve Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Metin Ö'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İş yerinin güvenlik kamerasınca da görüntülenen olayın ardından Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yapılan araştırmada olayın, Metin Ö'nün yüksek gelen hesap yüzünden garsonlarıyla tartıştığı eğlence mekanını kurşunlaması, daha sonra zararı karşılaması için aracı olan Emir K. ve İhsan Y. ile anlaşmazlığa düşmesi üzerine yaşandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan İhsan Y. ve Yunus Emre K. ile olayla ilgileri bulunduğu iddia edilen F.M.G. (28), N.B. (36) ve Deniz C. (35), emniyetteki işlemlerinin ardından "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "kasten yaralama" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Yunus Emre K. ile Deniz C, tutuklandı, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Metin Ö'nün oto yıkamacıda darp görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.