SON DAKİKA
Hava Durumu

Deprem korkusu; Vatandaşlar sokaklarda sabahladı

Balıkesir'de peşpeşe meydana gelen sarsıntılarla panik yaşayan vatandaşlar kendilerini sokaklara attı. Korkudan fenalaşan bir üniversite öğrencisi hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2019 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2019 00:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Deprem korkusu; Vatandaşlar sokaklarda sabahladı

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde meydana gelen 4.6, 4.3 ve 4.0 büyüklüğündeki depremlerin ardından vatandaşlar kendilerini sokaklara attı. Panik yaşayarak evlerinden ve iş yerlerinden çıkan vatandaşlar, cep telefonlarıyla yakınlarını aradı.

Vatandaşlardan Zeki Kolçak, Ankara'da yaşadığını ve kızını ziyaret etmek için Balıkesir'e geldiğini söyledi. Deprem sırasında evde olduklarını anlatan Kolçak, "Korktuk, panikle sağa sola koşuşturduk ve evden çıktık. Şu an bekliyoruz. Burada biraz daha bekleyip eve çıkmayı düşünüyoruz." dedi.

Üniversite öğrencisi Güray Delibaş da daha önce Van depremini yaşadığını belirterek, "O duyguları yeniden yaşadık. Arkadaşlarla dışarıdayız. Sabaha kadar burada beklemeyi planlıyoruz. İnşallah yeniden deprem olmaz. Van depremini yaşayan biriyim. O duyguyu çok iyi biliyorum. İnşallah yıkılan binalar olmaz." diye konuştu.

Bu arada ilçedeki bir kız yurdunda kalan ve deprem nedeniyle korkudan bayılan bir kız öğrenci 112 Acil Servis ekibince Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Kız öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Deprem sonrası kendilerini sokaklara atan vatandaşlar uzun süre dışarıda beklediler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.