SON DAKİKA
Hava Durumu

Denizde ve kıyısında ne çöp ararsan var!

Çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için çalışmalar yapan Limak Enerji Çevre Timi'nin son adresi Mudanya kıyı şeridi oldu. Tim, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı ile yapılan iş birliği kapsamında Mudanya sahilinde deniz altında ve kıyıda temizlik çalışması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2020 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2020 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Denizde ve kıyısında ne çöp ararsan var!

Doğaya verilen tahribata dikkat çekmeyi ve çevre temizliği hakkında farkındalık yaratmayı amaçlayan Limak Çevre Timi Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da çevre temizliğine katkı sağlıyor. Şirket gönüllülerinden oluşan Çevre Timinin bu kapsamda son durağı Mudanya oldu.

Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı ile yapılan iş birliği kapsamında Mudanya'da deniz altında ve sahilde temizlik çalışmaları yapıldı. Sahil güvenlik dalgıçları deniz altında, Çevre Timi ise kıyıya sorumsuzca atılan plastik poşet, ambalaj, gıda ve kağıt atıkları ile pet şişe gibi plastik atıkları topladı.

Çevre Timi ve Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nın yaptığı çevre temizliği çalışmasında toplanan atıklar da dikkat çekti. Deniz altından çok sayıda plastik ve teneke kutu, araç lastiği ve trafik konisi çıkaran dalgıçların yanı sıra; tim üyelerinin kıyıda en fazla topladığı atık ise sigara izmariti oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.