SON DAKİKA
Hava Durumu

'Demiryolu altı'nın makus talihi değişecek'

Millet İttifakı'nın CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, 'Demiryolu altı' olarak adlandırılan bölgenin yıllardan bu yana ihmal edildiğini, adeta yok sayıldığını ileri sürerek, "Şimdi bu makus talihi değiştirme zamanı geldi." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2019 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Demiryolu altı'nın makus talihi değişecek'

Millet İttifakı'nın CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, seçim çalışmalarına İstiklal, Fatih, Tuna, Soğanlı ve Çirişhane mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti. Vatandaşların dertlerini dinleyen ve çözüm önerilerini anlatan Aydın, Çirişhane Mahallesi'nde kendisini karşılayan vatandaşlara seslendi.

'Demiryolu altı' olarak adlandırılan bölgenin yıllardan bu yana ihmal edildiğini adeta yok sayıldığını söyleyen Aydın, "Ne genel bütçeden pay aldı ne de yerel bütçeden. Buradan yaşayan halkımız deyim yerindeyse üvey evlat sayıldı. Park yapıldı mı, kreş yapıldı, sosyal alan yapıldı mı, spor alanı yapıldı mı? Hayır!  Daha birçok madde sayarım. Neden? Bunları bugüne kadar hem genelde hem yerelde yetkiyi elinde bulunduran yetkililere sordum. Hiçbir yanıt alamadım. Demiryolu altını unuttular çünkü. Oysa burada Osmangazi'nin büyük bir nüfusu yaşıyor. Neden bu bölgeyi yok sayıyorsunuz diye yine soruyorum. Burada benim vatandaşım yaşıyor.  Eliyle emeğiyle kıt kanaat geçiniyor. Aldığı maaşla neredeyse sadece nefes alıyor. Siz bölgede yaşayan tüm komşularımı yok sayıyorsunuz. Şimdi bu makus talihi değiştirme zamanı geldi" diye konuştu.

31 Mart'tan sonra seçimi kazandığım takdirde ilk işlerinden birinin Demiryolu altının makus talihini değiştirmek olacağını kaydeden Aydın, şöyle devam etti:

"Burayı geliştireceğim, değiştireceğim. Kimle? Tabii ki burada yaşayan vatandaşlarımızla komşularımla. Neler yapacağımıza birlikte karar vereceğiz. Sonra hızla uygulayacağız. Bunu yapacak gücümüz var kaynaklarımız var, ekimiz de var. Kısa sürede buranın levhasına Mutlukent yazacağız. Buna şimdiden söz veriyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.