SON DAKİKA
Hava Durumu

'Daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Dünyanın hiçbir sarayı, hiçbir makamı Ali İsmail Korkmaz'ın gülümsemesinden ve hayatından değerli değildir! Nefret rejimine karşı mücadele etmek benim namus borcumdur!" dedi. HDP ise, "Daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya..." paylaşımında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2018 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2018 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...'

Gezi Parkı Direnişi sırasında Eskişehir'de 2 Temmuz 2013'te esnaf ve polis tarafından darp edildikten sonra beyin kanaması geçiren ve 38 günlük yaşam mücadelesinin ardından 10 Temmuz'da yaşamını yitiren 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, ölümünün 5'inci yılında anıldı.

Korkmaz için ölümünün 5'inci yıl dönümü dolayısıyla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP sosyal medya hesapları da Twitter üzerinden '#AliİsmailKorkmaz' etiketiyle mesaj yayımladılar.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "5 yıl oldu! Acısı hala yüreğimizde taze... Ali İsmail Korkmaz, inşa edilen nefret rejiminin kurbanlarındandır. Dünyanın hiçbir sarayı, hiçbir makamı Ali İsmail Korkmaz'ın gülümsemesinden ve hayatından değerli değildir! Nefret rejimine karşı mücadele etmek benim namus borcumdur!" ifadelerini kullandı.

HDP ise "Daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya... Katledilişinin 5. Yıl dönümünde saygıyla anıyoruz. Düşlediğimiz özgür dünyayı gerçekleştirme sözünü yineliyoruz" paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.