SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇYDD Özlüce Ofisi törenle açıldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bursa Şubesi Özlüce Ofisi öğrenciler, dernek üyeleri ve gönüllülerin katılımı ile açıldı. Eğitimde önemli çalışmalara imza atan ÇYDD Bursa Şubesi'nin Özlüce Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı'ndaki ofis açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
ÇYDD Özlüce Ofisi törenle açıldı

Çeşitli yaş ve meslek grubundan pek çok dernek gönüllüsü ve üyenin yanı sıra, Çağdaş Gençlik Birimi, Bursiyer Öğrenciler ve Mezunlar topluluğundan katılımcıların eşliğinde gerçekleştirilen açılışta, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve CHP eski İl Başkanı Şadi Özdemir de hazır bulundu.

ÇYDD Bursa Şubesi Başkanı Süheyla Kaplan, açıkışta yaptığı konuşmada; çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşma amacının ancak çağdaş ve bilimsel bir eğitim yoluyla geçekleştirilebileceğini vurguladı.

Ülkenin "çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması" için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü desteği, toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk bilincinin vazgeçilmez olduğunun altını çizen Süheyla Kaplan, "Sorunların değil, çözümün bir parçası olmak adına somut projeler oluşturarak toplumun kalkınmasına katkıda bulunmak isteyen her vatandaşımızı bu duyarlılık bilinciyle gönüllü olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya ve destek vermeye davet ediyoruz." dedi.

Kaplan "evrensel; çocuk, kadın ve insan haklarına saygılı; demokratik, laik bir toplum ve sosyal hukuk devleti düzeninin gerçekleştirilmesi, korunması ve geliştirilmesi için, durmadan çalışmaya devam edeceğiz" derken efsane başkan Türkan Saylan'ın hayatından örnekler verdi.

Açılışta, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Cüzzamla Savaş Vakfı ve Kardelenler projesi ile birçok alanda yerel ve uluslararası alanda önemli başarılara imza atan, cüzzam hastalarına, binlerce kız çocuğuna, üniversite öğrencisine umut ışığı olan Prof. Dr. Türkan Saylan belgeseli ilgiyle izlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.