SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇYDD Kız Yurdu'nda yeni döneme renkli başlangıç

Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği Özlüce Leyla Akçağlılar Kız Yurdu'nda 2018-2019 öğretim yılını bir dizi etkinlik ile başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
ÇYDD Kız Yurdu'nda yeni döneme renkli başlangıç

Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmayı hedefleyen aydınlanma devrimlerine bağlı nesiller yetiştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi'nin yeni dernek ofisi törenle açılırken bir dizi etkinik gerçekleştirildi.

Yönetim olarak her ay konusunda uzman bir ismi öğrencilerle buluşturan ÇYDD Leyla Akçağlılar Kız Yurdu, konferans serisinin ilkini 'Kişisel ve Kurumsal Mutluluk' üzerine yaptığı çalışmalar ile bilinen Okuantum ile gerçekleştirdi.

Öğrencilere pratik interaktif testler yaptıran Okan Aras, farkındalık üzerine kurguladığı motivasyon konuşmasını, Bursa'da mutlaka görülmesi ve incelenmesi gereken yerlere dikkat çekerek süsledi.

Aras'ın interaktif konferansına yoğun ilgi gösteren öğrenciler kendisinden kasım ayı içinde bir konferans daha istediler.

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde, ÇYDD Leyla Akçağlılar Kız Yurdu'nda kalmaya yeni başlayan öğrenciler DJ Samet eşliğinde bol bol şarkı söyleyip dans ederek, yeni arkadaşlar ve yönetim ile tanışma fırsatı buldular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.