SON DAKİKA
Hava Durumu

Cinayet zanlısı baba-oğul İstanbul'da yakalandı

Bursa'da alkollü bir mekana yaptıkları silahlı baskında bir kişinin ölümüne ve 3 kişinin yaralanmasına neden olan baba ile oğul, polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonrasında İstanbul'da yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 23:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Cinayet zanlısı baba-oğul İstanbul'da yakalandı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Yalıntaş Mahallesi yolu üzerinde bulunan içkili bir mekanda geçen hafta yaşanan silahlı baskın olayında 2'si ağır 4 kişi yaralanmıştı. İki kişi tarafından kurşunlanan mekanda göğsünden vurularak hastaneye kaldırılan ağır yaralı Salih O. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma yürüten Mustafakemalpaşa İlçe emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, olayın zanlısı olan baba ile oğlunun izini sürmeye başladı. Yapılan inceleme ve soruşturmalar sonrası, ekipler, evli ve 37 yaşında olan Salih O'nun ölümünden sorumlu Mehmet N. Ö. ve oğlu Ferit Ö. isimli şahısların İstanbul'da olduklarını öğrendi. Bunun üzerine ilçe emniyeti, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüttü. Zanlı baba-oğul, İstanbul'da yapılan bir operasyonla yakalanarak Mustafakemalpaşa'ya getirildi.

Asayiş ekiplerince sorguya alınan ve ifadeleri alınan zanlılar, ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.