SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Nilüfer'den 'Bebek Market' kampanyası

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı, pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntılardan yola çıkarak ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamak amacıyla 'Bebek Market' kampanyasını hayata geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP Nilüfer'den 'Bebek Market' kampanyası

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, ihtiyaç sahibi bebekli ailelere ücretsiz olarak bebek bezi, mama gibi temel ihtiyaç malzemelerinin sağlanacağı 'Bebek Market' kampanyasını düzenelenen basın açıklamasıyla tanıttı. 'Bebek Market' kampanyası, bebek maması, bez, pişik kremi ve ıslak mendilden oluşan temel ihtiyaç malzemelerini içeriyor. 

Yılmaz, pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşların alım gücünün azaldığını, bir taraftan ise marketlerde temel gıda ürünlerine alarm takılmaya başlandığını dile getirdi. Bebek mamalarına da pahalı ürünlere uygulanan kilit sisteminin uygulanmaya başlandığını söyleyen Yılmaz, "Bu korkunç tablodan hareketle Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Örgütü olarak 2021 yılı sonuna kadar sürdürmeyi hedeflediğimiz 'Bebek Market' dayanışma kampanyasını bugün itibari ile başlatıyoruz. Gönüllülerimiz ve yardımseverlerimizin destekleriyle büyüteceğimiz kampanyanın çoban ateşini ilçe yönetim kurulu üyelerimiz yaktı. İlk etapta dağıtılacak malzemeler arkadaşlarımızın bağışı ile temin edildi ve bugün itibariyle ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlanıyor. Bebek Market kampanyamızda; bebek maması, bez, pişik kremi ve ıslak mendilden oluşan temel ihtiyaç malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılacak." diye konuştu.

İhtiyaç sahibi tüm bebekli ailelere kapılarının açık olduğunu vurgulayan Yılmaz, dayanışmaya destek olmak isteyen gönüllülere ve bağışçılara da çağrıda bulundu:

"Sizlerden beklentimiz kampanya boyunca her numara bebek mama ve bezine ihtiyacımız olacak. Kampanyayı sizlerin destekleriyle büyüteceğiz. Kampanyamıza ayni olarak yapacağınız destekler için tüm gönüllülerimize şimdiden yürekten teşekkür ediyoruz."

Fırat Yılmaz, kampanyanın sadece Nilüfer ilçesi ile sınırlı olmadığını, Bursa'nın kampanyası olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.