SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP İlçe Başkanları: Bu ahlaksız bir sabotaj!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Bursa'da katıldığı CHP konferansında yaşanan provokasyon ilçe başkanları tarafından kınandı. Yapılan açıklamada, "Sorumluların derhal tespit edilerek partimiz disiplin kurullarına sevki, bu kişilerin ve varsa azmettiricilerinin partimizle sonsuza dek ilişkisinin kesilmesi, partimizin değerleriyle ilgisi bulunmayan bu kişilerden temizlenmesi için gereğinin yapılacağını umuyor ve talep ediyoruz." denildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2019 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2019 23:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP İlçe Başkanları: Bu ahlaksız bir sabotaj!

CHP Bursa ilçe başkanları İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun konuşmacı olduğu Yıldırım İlçe Örgütü'nün konferasında yaşanan olay nedeniyle açıklama yaptı. CHP Bursa İl Başkanlığı'nda biraraya gelen ilçe başkanları, CHP'li bir Belediye Meclis üyesinin İl Başkanı'na yönelik hakaret ve şiddet hareketinin talihsiz bir olay olduğunu belirttiler.

CHP Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen toplantının çok çirkin bir eylemle sabote edildiğini, bundan büyük üzüntü duyduklarını ifade eden ilçe başkanları, olayın planlı-programlı olduğunun sonradan anlaşıldığını ileri sürdüler.

İlçe başkanlarının açıklaması şöyle:

"İstanbul'da elde edilen büyük seçim zaferinin mimarlarından, CHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu'nun da bulunduğu bir ortamda yaşatılan bu ahlaksız sabotajın, ne yazık ki bir 'CHP'li Belediye Meclis üyesi' tarafından gerçekleştirilmiş olması üzüntümüzü daha da artırmıştır.

CHP Bursa Örgütü, ilçelerde ve daha sonra il bazında danışma kurulu toplantılarıyla üyelerimizin seçim sonrası değerlendirmelerini almıştır. Parti içi toplantılar dizisi içerisinde, Yıldırım'da da ilçe danışma kurulu toplantısı yapılmıştır. Gerek il ve gerekse ilçe danışma kurullarında konuşma, görüşlerini anlatma olanağı bulunmasına karşın tek cümle etmemiş bu kişi ve beraberindekilerin, basının yoğun ilgi göstereceği çok tabi bir toplantıyı bu şekilde sabote ederek, CHP'ye zarar vermeye çalışmasının ne anlama geldiğini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Sorumluların derhal tespit edilerek partimiz disiplin kurullarına sevki, bu kişilerin ve varsa azmettiricilerinin partimizle sonsuza dek ilişkisinin kesilmesi, partimizin Cumhuriyet Halk Partisi değerleriyle ilgisi bulunmayan bu kişilerden temizlenmesi için gereğinin yapılacağını umuyor ve talep ediyoruz.

Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi seçmeninin oyuyla belediye Meclisi Üyesi seçilen, ancak CHP değerleriyle zerre kadar ilgisinin olmadığı ortaya çıkan bu şahsı, Belediye Meclis üyeliğinden istifa etmeye davet ediyoruz.

Bu arada, Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapılan toplantının 'güvenlik kamerası' görüntülerinin, Yıldırım Belediyesi tarafından basına servis edilmesini  büyük bir 'siyasi ahlaksızlık' örneği olarak gördüğümüzü de içtenlikle belirtmek istiyoruz. Bu skandal uygulama ile ilgili olarak Yıldırım Belediyesi'nin ve Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın yapacağı açıklamayı merakla bekliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.